Slim salmon burger

Hela min meny hittar ni här

Slim salmon burger 
4 portioner 
500 g laxfilé
4 krm salt 
4 krm citron peppar 
2 salladslökar 
Bladspenat 
Tomat 
Gurka 
Fullkorn hamburgarbröd

Romsås :
250 g lätt kesella 
4 msk röd caviar
4 msk hackad gräslök 
4 krm svartpeppar 

Gör såhär 
1. Börja med romsåsen, blanda samtliga ingredienser och låt stå i kylen så länge.
2. Skär laxfiléerna i mindre bitar och mixa dom sedan tillsammans med salt och citronpeppar. 
3. Skölj och skiva salladslöken fint och mixa den sedan med laxköttet. 
Forma till burgare och stek på båda sidor på medelvärme. 
4. Arrangera spenat, tomat, gurka, laxburgare och romsås mellan bröden. 
(null)

Näringsinnehåll i 1 portion: 
457 kcal 
46g protein 
30g kolhydrater
17g fett 

Recept ifrån boken muskelmat

Kommentera här: