Slim salmon burger
Slim salmon burger
4 portioner
500 g laxfilé
4 krm salt
4 krm citron peppar
2 salladslökar
Bladspenat
Tomat
Gurka
Fullkorn hamburgarbröd
Romsås :
250 g lätt kesella
4 msk röd caviar
4 msk hackad gräslök
4 krm svartpeppar
Gör såhär
1. Börja med romsåsen, blanda samtliga ingredienser och låt stå i kylen så länge.
2. Skär laxfiléerna i mindre bitar och mixa dom sedan tillsammans med salt och citronpeppar.
3. Skölj och skiva salladslöken fint och mixa den sedan med laxköttet.
Forma till burgare och stek på båda sidor på medelvärme.
4. Arrangera spenat, tomat, gurka, laxburgare och romsås mellan bröden.

Näringsinnehåll i 1 portion:
457 kcal
46g protein
30g kolhydrater
17g fett
Recept ifrån boken muskelmat