Bad news

Hej! Jag har fått benhinneinflammation så jag kommer inte ta mina promenader på ett par dagar nu. Jag har även slarvat en del med kosten men imorgon så ska jag sätta fokus på kosten eftersom jag inte kan motionera just nu. Så vet ni varför det kanske inte blir så många uppdateringar på ett tag =)

Smärta och svullnad

Jag glömde uppdatera igår så jag gör det nu. Här är jag innan jag skulle ut och gå, jag får så ont i öronen så fort det är minsta lilla kallt därför jag har mössa. Men den åkte av ganska direkt för det var inte så kallt som jag trodde, jag svettades arslet av mig igår. Det är väl bra det. Jag provade att jogga några sträckor men det går bara inte, får ont i mina knän direkt. Jag ska ta och kolla upp det där för vill kunna jogga. Fick även svin ont i mina smalben igår när jag gick, kan vara inflammation eller så är jag bara överansträngd. Ska nog ta en vilo dag idag, om jag inte drar och simmar. Så gårdagens promenad blev inte lika lång som den brukar, men tog iallafall 2 varv runt spåret.
Sen en annan konstig sak när jag är ute och går, det är att mina händer sväller upp som fan? Kanske är fler kroppsdelar som gör det men händerna märker jag varje gång. Fingrarna ser ut som små prinskorvar och man får konstig känsla typ som händerna har somnat. Svullnaden lägger sig oftast efter någon timme men är ändå obehagligt. Någon som vet vad det kan bero på? Tog även bild en gång, dom vänstra är när det är svullet och dom högra är mina normala.

Fiende

Vågen är min värsta fiende just nu. Spegeln däremot börjar bli min vän. Vågen visar ingen skillnad utan pendlar bara upp och ner mellan 1 kg fast spegeln visar annat. Jag ska ta mått någon dag snart och se om det hänt något på den fronten vilket det borde gjort efter alla promenader. Idag gick vi en bra promenad! Skönt när det är gjort men inte under tiden. Det är fan sjukt jobbigt att promenera spår med massa backar, i bra tempo och så långt. Här är resultatet från dagens promenad.