Bebis kommer när den är redo

Hon fortsätter att trycka sig neråt så snart lär hon väl ploppa ur typ haha!
Annars har jag inte några direkt känningar förutom det och molande mensvärk framtill.
 
Alla dom här tipsen om hur  man startar en förlossning är bara skitsnack. Bebis kommer när bebis är redo.
Det ända jag kan tänka är att OM bebis är redo kan vissa saker hjälpa till att snabba på det. Men är det inte klart, kroppen inte är redo för en förlossning så hjälper det inte tex att gå i trappor, äta annanas och ha sex.
 
Idag har denna höggravida kvinna spelat minigolf med lillsyrran och sen mötte vi upp pappa på stan och gick till jensens för att äta glassbuffé.
 
 
Vill tacka alla er som klickade på länkarna för att jag skulle tjäna pengar men man va tvungen att komma upp till minst 500 klick och det registreras endast  1 kr per person även om man tryckte på alla länkar. Så jag kom upp till 40 kr på 3 dagar men det är kört, kommer aldrig komma upp till 500, tyvärr! Men tack för ni försökte iallfall <3.
 

Knivhugg

Ja gud va magen har sjunkt nu. Och hon trycker sig neråt hela tiden. :P
Känns som någon hugger mig med kniv där nere...
Och det berätta jag för Robin igår och det skulle jag aldrig gjort.. För inatt drömde jag en hemsk dröm om knivhugg...
Drömde att Robin tog två knivar som han jaga mig med och fick in 2 hugg. Så jag tog också upp kniv och tänkte försvara mig samtidigt som jag var helt svag för jag förlorat blod så grät jag och sa "Snälla Robin jag vill inte det här, jag älskar dig så jävla mycket!"..
Han skratta bara och fortsatte hugga mot mig och fick sedan in en kniv i mitt hjärta och en i magen.
Alltså aldrig haft så hemsk dröm tror jag..
Så snälla lilla älskling i magen sluta göra så det känns som knivar där nere tack. Gjort det sedan igår. :P
Även haft väligt mycket mensvärkskänslor.
 
Idag köpte vi nya huvudkuddar (Eller min älskade mamma köpte de åt oss). För jag sover sååå himla dåligt och får så ont på nätterna (I hela kroppen!). . Våra kuddar är 5934893 år gamla så är bara som små bomullsbollar där i haha.
Även laddat upp med mat till Robin som han kan ta med till förlossningen och dricka och choklad till mig.
Nu får du snart komma pluttan! 18 dagar kvar till beräknad.
 
Här får ni några bilder från min barndom. Lilla grisen Angelin. Jag undrar hur min prinsessa kommer att se ut <3

 
.
 

Mobiler

Idag fick jag äntligen hem både vagnmobilen och sängmobilen äntligen.

Så efter jag hade vart hos Annika och hennes sötaste döttrar Miriam och Rebecka och fikat. Även hållt i lilla Miriam som låg och låg mot mig så hjärtat smälte och man bara ville trycka ut sin egen bebis. Så åkte jag hem och fixade mobilerna.
 
Vagn mobilen beställde jag från en tjej på facebook som virkar sina egna och hennes fb sida heter Emelies vikrade ugglor. Den passade perfekt. Inte bäddat i vagnen men provade med både babynestet och åkpåsen och allt passade perfekt.
Jag beställde 2 filtar igår också som jag tänkt ha i vagnen bland annat.
Sen fixade jag även sängmobilen, blev inte helt nöjd eftersom sänghimmeln är lite i vägen men blev helt okej ändå. Den får hänga sådär så länge. :)
Den beställde jag på babyland. Och medans jag höll på där så orkade jag inte vänta längre med att bädda i lillans säng så det gjorde jag också. Nu längtar jag ännuuu  mer. Blev så mysigt !!!
Ni får jätte gärna klicka er in på länkarna i föregående inlägg om Zalando. Det kan göra så att jag kan tjäna lite extra pengar vilket jag behöver både till mig själv och bebis. :) <3