Förlossningsplan

Har nu skrivit förlossningsplan/brev. Men jag har inga större tankar eller förväntningar så blev väldigt kort skrivet.
Jag använde mig utav 1177s mall som finns att hämta här : http://www.1177.se/Stockholm/Tema/Gravid/Forlossning/Praktiska-rad-infor-forlossningen/Forlossningsbrev/?ar=True
Jag kommer ta allt som det kommer. Jag vill även försöka utan bedövning och endast med lustgas. Men som sagt så kommer jag ta det som det kommer och jag kanske ändrar mig just där och då.
 
Igår fick jag korten från gravidfotograferingen som Rikard hjälpte oss med.
Denna bilden var den jag gillade bäst:
Jag har packat en del i BB väskan nu och idag köpte jag 3 par stora svarta trosor att ha med till BB.
Köpte även lite nytt till akvariumet, 5 nya fiskar och en växt. :)
 
Igår gick vi för övrigt in i v 34 och idag är de bara 47 dagar kvar. +-2 veckor :) LÄNGTAR!!

Västkusten <3

Im back !
Vi har spenderat tre dagar nere i västkusten och har därför inte bloggat.
Vi hade ju hyrt en mini stuga på 6 kvm på en camping. Vi visste ju att de skulle vara litet men inte SÅ litet.
Det stod att de skulle vara terass så man kunde sitta ute men det var det inte heller. Inte nog med det var det svin kalllt där inne och det stank.. Det hade kanske gått att bo där om man bara skulle sova. Men nu var det regn regn regn och vadå ska vi sittta i en liten stuga där man inte ens kan stå upp i 3 dagar?! Inte nog med det, toaletten låg på andra sidan campingen..
Nä så jag gick till receptionen och sa att det är inte alls som vi tänkt oss. Jag sa att vi tagit avbeställningsskydd och hon sa att det är försent när man redan checkat in. Hon sa att hon ska kolla lite på datorn. Sen gav hon oss en nyckel till en stuga och sa åt oss att gå och titta på den. Vi gick dit och blev jätte glada, det var en stor stuga, med toa och havsutsikt. Gick tillbaka och hon sa att vi kan få den  1 natt och sen en annan dom andra 2 nätterna. Den andra låg i samma byggnad som toaletten vilket var skönt eftersom man går så många gånger per natt när man är gravid.
Men sen trodde vi såklart att vi skulle få lägga på massa pengar.. Men icke, det lönar sig att  vara gravid!! Vi fick dom andra 2 stugorna för samma pris som ministugan. Hon sa "Se det som ett grattis till  bebisen".
Så tack Ramsvik för att ni var så förstående och fixade åt oss!

Men som sagt var det regn varje dag så sol och bad semester som tanken var blev det inte. Lite synd då vi hade sandstrand och hav precis utanför dörren ! =(
Istället åkte vi och utforska västkusten. Vi var till Smögen, Lysekil, Kungshamn, Hunnebostrand och Göteborg.
I Göteborg var vi till Universeum och med tanke på det dåliga vädret så var ALLA där... Fyfan va mycket folk det var. Det var till och med KÖ IN till själva byggnaden.. Det var mycket roliga saker att titta på men man såg ju knappt något för folk stod ivägen i 100 år och trängde sig osv. Jag har lite av klaustrofobi så jag vart bara irriterad och varm.. Vi gick iallfall igenom allt och sen bestämde vi oss för att gå ut, de va alldeles för trångt och varmt.
Vi gick över vägen och tog oss en varsin pizza och sen kom regnet så vi åkte tillbaka mot campingen. Var inte de lättaste att komma ut från gbg dock haha. Vi var iallfall inte där när jordbävningen kom,
Pga det dåliga vädret blev det mycket bilåkande så på 3 dagar kom vi upp i 120 mil.

På campingen fanns inte så jätte mycket att göra när det inte är fint väder men vi fiska och grillla osv, gick små promenader. Spelade även kort och yatzy inne i stugan.
Det var så sjukt kallt ute också 13 grader typ.

Men trots allt de där så har vi fått en upplevelse tillsammans och skapat ett nytt minne. Våran sista semester tillsammans själva, resten av semestrarna kommer vi ha våran dotter <3.
 
Här kommer bildbomb från resan:
 
 
 
 På tal om något helt annat så har jag rensat min facebook idag. Har endast kvar såna jag vill ska kunna ta del av mitt liv och jag deras. :)

Aspa

Idag åkte jag en sväng till mamma och benny. Syster, Annika, Mia, David, Rebecka och Mirijam var också där <3.
Vi åt en god fisk och skaldjurs pasta mamma lagade iordning. Innnan lekte vi med alla fåglar.
Sen åkte jag hem och nu väntar jag på Robin. När han kommer hem ska vi packa och fixa.  ;)
SNÄLLA låt de bli bättre väder nu,,,
Idag har min älskling i magen levt rövare igen, sååå skönt <3