Trött är bara förnamnet

20:40 robin fick Olivia att somna och la ner i hennes säng 
21:40 vaknade hon och fick då sista amningen inför natten. 
21:52 tog bort henne från bröstet och flyttade upp henne till huvudändan och lät henne sova där tills nästa uppvak. 
23:05 väcker katt jäveln henne genom att gu runt och skrika!!! Då fick jag söva om henne på pilates bollen. Och la ner henne i sin säng 23:15. Skott i skallen på katten!!? 
00:30 vaknar hon igen. Provade pilates bollen gick inte, gav 60 ml ersättning som hon klunkade. Provade bollen igen efter det, somnade. La ner i sin säng, vaknade. 
Skaka på nestet, somnade. Då sprang kissnödiga jag på toa, då vaknar hon .. Springer tillbaka och börjar hela processen igen.. Hon vägrar somna. Min kropp och hjärna orkade inte mer. Gråten i halsen och tålamodet i botten. Olivia orkade inte heller. 
01:30 nu la jag mig med henne i min säng och gav bröstet. Blir inget snuttande utan när hon är klar flyttar jag upp henne till huvudändan. 
01:50 drog ut tutten och flyttade upp henne 
04:50 ammade 
07:20 godmorgon. 
Jag själv hinner inte koppla av och somna innan hon vaknar igen. 
TRÖTT och misslyckades. Men är en början. 

Godnatt eller?!

Let the night begin!  
Redan as trött, får se hur detta kommer gå!  
Uppdaterar imorgon. Tänkte försöka skriva ner hur natten är. För när jag vaknar kommer jag ha glömt om jag inte skriver ner haha. 
Hoppas ni får en skön natt iallafall och wish me luck!😂

Jävla nätter

Denna natt var FÖRJÄVLIG
Olivia har sen 2 månaders ålder vägrat napp och använder istället mig som napp, mitt bröst. 
Inte på dagarna längre men HELA nätterna. 
Inatt skrek hon så fort jag drog ut bröstet.. 
Jag är så trött så orkar inte gå upp så stoppar alltid tillbaka bröstet och då somnar hon direkt igen. Det är bekvämt att kunna göra så men min rygg orkar inte ligga som en ostbåge i längden. 
Att byta ut bröstet mot napp funkar inte.
 inatt fick jag nog, gick till slut upp och sövde om henne på pilates bollen och la sedan ner henne i sin säng. Höll väl 40 min sen skrek hon igen. Men då orkade jag inte gå upp igen.. 
Hungrig är hon inte för tre gånger inatt fick hon upp spyor i halsen så hon skrek ännu mer för hon liksom får knappt luft när det händer och hon blir helt hysterisk... 
Det handlar om snuttande och närhet. 
Men nu natten som kommer ska jag försöka orka göra en förändring.. Söva om henne utan tutten, prova ersättning en gång och kanske amma max 2 gånger. Att hon ska sova i sin säng, utan mitt bröst. 
Problemet är att hon gillar inte ersättning eller flaska. Ska iallfall göra ett försök. Annars får jag amma men då får hon bara äta sen sova vidare i sin säng. INGET snuttandet! 

Hur tror ni detta kommer gå?  Någon som haft samma problem?  Hur har ni gjort?!  

På dagen idag fick jag henne att somna i sin säng för första gången, utan att först få henne somna o sedan lägga ner henne där... 
La dit nestet, inte använt de på länge. La henne i nestet när hon verkade trött, sen skakade jag lite på nestet med hjälp av nestets handtag, samtidigt som jag nynnade en melodi.. Lite gnäll men inte alls som de brukar och till slut somnade hon. Gissa om jag var i chock??? 
Nu sover hon gott i sin säng igen och jag slappar på soffan, trött som ett as men glad ändå! :) detta blev ett långt inlägg, hoppas någon orkar läsa.