Utvecklingssteg 1

Ja då var man mörkare i håret, blev dock inte så super bra så måste slänga i en färg till sen nån dag.

Denna natt har vart förjävlig. Olivia blir 5 veckor idag och det är oftast då dom når utvecklingssteg 1. Finns säkert att läsa om någonstans för er som undrar vad det är.
Men hon hade typiska symptom på det inatt. Mycket skrik, var vaken och vägrade sova, ville ligga och snutta på bröstet hela tiden, vara nära, sov oroligare än vanligt när hon väl sov och till råga på de har hennes mage vart värre inatt.. Jag sov sammanlagt 2 timmar, fått nån liten lur nu på förmiddagen. Men nu sover hon så gott så men såklart PÅ mig o så fort jag lägger ner henne vaknar hon elller sover oroligt. Jaja jag överlever väl.. min lilla bebis, man får dåligt samvete nu när man tittar på henne o undrar hur man kunde känna sig så arg och frustrerad.. Hon vet ju inte ;( men man blir knäpp när man är trött o en zombie..
 
 

Blää

Jag är så sjukt trött på mina tår nu.. Haft nageltrång hela graviditeten och trodde det skulle bli bättre men icke, har blivit värrre. Jag måste ta tag i det och ringa någon som kan hjälpa mig med det..
Sen vill jag bara köpa våra förlovningsringar NU!!! Vetinte hur länge man ska vänta ? Får inte på mig mina vanliga ringar än så måste nog vänta ett tag till. Har ju ändå 15 kg kvar att gå ner. =( 
Vågen står helt still, så jävla irriterande. Bara att fortsätta försöka bli av med det. 
Promenader blir det som sagt inte mkt av pga vagnen och tårna. Så jag längtar tills jag får börja styrketräna. Då blir det något träningspass om dagen här hemmma. 
Sen är jag jätte trött på mitt utseende speciellt min hy o mitt hår. Så nu blir det någon förändring !! Hårfärg och brun utan sol är köpt. Sola går ju inte så man får fejka tills det går. 
 
Imorgon bär det av till Knivsta för att träffa Jenny&Jennifer med deras bebisar Adam och Sofie ! =) Ska bli så himla roligt <3

1 månad

Idag orkade jag samla kraft för att ta oss ut på en promenad. Men fan så jobbigt de är och varje gång tänker jag ALDRIG MER. Trapporna dödar mig, det är såå tungt och jobbigt. Klämde mig även när jag skulle plocka isär vagnen.. Och inte nog med att allt är så jobbigt så gillar inte Olivia att ligga i vagnen, hon villl ju se allt lilla nyfikna bebis. Så att gå ut o gå går bara om hon sover redan när man lägger ner henne. Så tog några timmar innan jag ens kom iväg. 
Hann bara komma hem i 10 min, amma och sedan släpa oss ut till bilen (vilket också är tungt eftersom parkeringen ligger en bra bit bort). Vi åkte till bvc och där såg allting bra ut förutom att naveln såg lite irriterad ut så måste göra rent med sprit om de inte blir bättre. Hon väger nu 4620g och är 56cm lång och ett huvudomfång på 38cm. 
 
Idag blir min lilla tös en hel månad. Vart tar tiden vägen undrar jag ?! Hon har även börjat försöka le, äntligen ! Längtar tills hon verkligen kan le ordentligt. 
Här kommer lite bilder på min 1 månads bebis. <3