Dags för nytt inlägg

Ja nu var det ett tag sen jag gjorde blogg inlägg. Har inte haft så mycket att skriva ändå. Men igår var jag till veterinären med katterna för den årliga vaccinsprutan, allting gick jätte bra :) Jag har inte gjort så jätte mycket mer senaste dagarna. Vart hos Victoria och sådant :)

Slappdag

Igår så städade jag på balkongerna, putsa fönsterna i vardagsrummet och sen invänta jag kvällen. På kvällen så kom Cissi över en sväng, vi kolla film o käka godis. Efter att hon åkte hem så gick jag o la mig för jag va så sjukt trött. Nu ligger jag i sängen med mina söta råttor, tråkigt nog är både Phoebe och Fiona väldigt sjuka =/ Jag hoppas de är någon förkylning som snart går över och att Phoebes knöl bara är en varböld. Snart ska jag o Johan åka en sväng till Rusta sen blir det myskväll :)
Mina sjuklingar på bild <3

Kill him please

Jag måste bara säga hur mkt jag hatar Sipan. Han är så FUL och han är så jävla dryg. Hade jag bott där i huset med honom så lovar jag att jag hade slagit sönder honom fyfan!
Men men idag ska jag städa lite här hemma, städa i buren osv och sen dra och sola. Ikväll kommer morbror med sin fru och ska fira mig.
Antibiotikan börjar ta nu, känner inte lika mycket i tanden. Ser fan inte fram emot när jag ska dra ut den... Det var allt jag hade att säga för den här gången.