Tacka ja eller nej ?!

Vi har fått erbjudande dagisplats på vårat första handsval. Super bra ? Ja. MEN då måste hon isåfall börja nu i mars och våran tanke var att hon skulle börja till hösten. Vi vill ha henne hemma i sommar och även första tiden efter bebis kommit pga baciller osv. 

Vi har helt glömt att ändra ansökningsdatumet eftersom hon på placeringsenheten var så säker på att vi inte skulle få någon plats förrän i höst! Så nu står vi här och velar fram o tillbaka... ska vi tacka ja eller ska vi tacka nej och ändra ansökningsdatumet?! 

Tackar vi ja, då antar jag vi måste betala för platsen även om vi inte vill att hon ska börja förrän till hösten? Det har vi inte lust med då våran ekonomi är jätte dålig ! 

Skulle vi tacka nej och hon börjar till hösten, får man ta med bebis när man ska skola in henne? 

Vad hade ni gjort ?!!! 

Kommentarer:

1 Anonym:

Jag hade chansat på att ändra datum till hösten ni kommer nog få plats då. Det bästa man kan få är tiden man får vara hemma med sina barn och min åsikt är också att det bästa man kan ge till sina barn är tiden...../ sara

2 Mirre:

Oj vad svårt, men jag hade nog tagit platsen, eftersom det är den ni vill ha och avgiften baseras ju efter inkomsten,så det ska ju anpassas så man har råd

Kommentera här: